Formand

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Formand søges til SH Groups serviceafdeling i Odense/Lindø


Brænder du for at planlægge og arbejde med maritime serviceopgaver i en af landets førende maritime virksomheder? Så er du måske den næste formand, vi søger til en fast stilling til serviceteamet på Lindø!  


SH Group A/S er en af landets førende virksomheder inden for udvikling, produktion og servicering af hydrauliske, mekaniske og elektriske systemløsninger til marine-, offshore-, vind- og industrisektoren. Serviceafdelingen på Lindø opererer lokalt med servicering af skibe og har omfattende kompetencer indenfor hydraulik og skibsteknik. 


Jobbet

Som formand har du, i samarbejde med projektlederne, ansvaret for serviceprojekters praktiske udførsel, og du får, i tæt samspil med dine kollegaer, en meget varierende og udfordrende hverdag med mulighed for selv at tage styring og have indflydelse på opgaverne.


Jobbet byder på alsidige og spændende funktioner, der primært handler om at få eksekveret og koordineret udførelsen af serviceopgaverne, herunder: 

  • Sammen med 2 andre formænd, ledelse af 15-60 medarbejdere 
  • Planlægge og koordinere projekterne til konkrete handlinger 
  • Sørge for bemanding og rettidigt fremdrift i opgaverne
  • Sikre, at teamet får udført servicering og vedligeholdelse af skibsfartøjer, jack-up fartøjer og borerigge 
  • Kvalitetssikring og deltagelse i kunde-, tidsplans- og formandsmøder
  • Engagere både interne og eksterne samarbejdspartnere i opgaverne
  • Motivere, lede og udvikle dit team med god støtte fra den øvrige ledelse

Du får en bred kontaktflade, hvorfor det er en fordel hvis du er en menneskekender, er stærk i kommunikation og har empati for forskelligheder.  


Vi forventer

Du er typen, der ikke stopper før opgaven er løst, er selvdreven og energisk. Din uddannelse er ikke så vigtig, men vi forestiller os, at du har en håndværksmæssig baggrund, kommer fra metalindustrien og har kendskab til den maritime branche. Dvs. du har styr på de grundlæggende maritime begreber, og ved hvordan man færdes på et skib. Hvis du har erfaring med hydraulik, fejlfinding, svejsning og skibsteknik, ser vi det kun som en fordel. Du bliver naturligvis taget med på et grundigt oplæringsforløb, så du kommer godt ombord og bliver klar til din nye karriere hos SH Group. 

 

Din profil

Du går efter de gode resultater, elsker at arbejde og har enorm gå-på-mod. Det er vigtigt, at du er motiverende, god til mennesker og forstår at din succes skabes i samarbejde med andre. Du får en bred kontaktflade både internt og eksternt, og det er derfor vigtigt, at du kan navigere med forskellige aktører og samarbejdspartnere og ikke lader dig slå ud af hård kritik. Det er en fordel, at du behersker IT på brugerniveau og kan begå dig på engelsk. Sidst men ikke mindst er du fleksibel og ”sulten” efter en masse arbejdstimer.  

 

Vi tilbyder

Du bliver en del af en spændende arbejdsplads i hjertet af en innovativ og maritim kultur, hvor vækst og udvikling præger din hverdag. Vejen fra idé til handling er kort, du kommer til at opleve et godt sammenhold, humor og at man samarbejder for fælles mål. Vi sørger for et internt oplæringsforløb tilpasset de kvalifikationer, du allerede har med i bagagen. Gode arbejdsforhold, med ofte lange dage hvor du får stor mulighed for faglig og personlig udvikling i samspil med gode, hjælpsomme kollegaer. 

 

Virksomheden:

SH Group A/S er en af landets førende virksomheder inden for udvikling, produktion og servicering af hydrauliske, mekaniske og elektriske systemløsninger til marine-, offshore-, vind- og industrisektoren. SH Group A/S blev grundlagt i 1974 og beskæftiger i dag mere end 350 kvalificerede medarbejdere. 

 

Læs mere om SH Group her

 

Ansøgningen: 

Kan du se dig selv som en del af serviceafdelingen hos SH Group A/S, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send din ansøgning og CV via linket her. Vi kalder løbende til samtaler og ansætter, når det rette match er fundet. Skulle du have spørgsmål er du velkommen til at kontakte Rikke Kern på tlf. 70152010, alle hverdage. Vi glæder os til at høre fra dig. 

 

Bemærk, alle ansøgninger behandles fortroligt og med stor diskretion. Med henvisning til reglerne omkring GDPR modtages ansøgninger kun via linket i stillingsannoncen. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os. Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er dermed ikke et udtryk for genopslag, men blot en automatisk fornyelse af annoncen. 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kerteminde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

VKCONSULTING , Lerchesgade 31, 5000 Odense C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5911811

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet