Fysioterapeut søges til tværfagligt rehabiliteringscenter med fokus på borgeres udvikling og træning

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredetHar du lyst til at arbejde med fokus på kvalitet og udvikling? Motiveres du af at skabe relationer og samarbejde med borger og pårørende, i et tværfagligt miljø, med fokus på borgers udvikling, træning og behov?

Vi søger:

1 fysioterapeut på 37 timer, eller efter aftale.
Arbejdstider er mellem kl. 7-16, mandag - fredag. Der skal regnes med op til 3 helligdage på et år.
Du bliver omfattet af den kommunale arbejdstidsaftale.

Stillingen er ledig ved Rehabiliteringscenter Toften, beliggende i Munkebo, Kerteminde Kommune pr. 01.09.2024 eller efter aftale.

Centret blev bygget for 6 år siden, hvilket betyder, at vi har nogle flotte fysiske rammer, med udsigt til fjorden. Vi har i alt 28 pladser. Det er muligt at få 4 forskellige forløb på centeret: rehabiliterende, aflastende, afklarende eller palliativ forløb. Alle forløb visiteres op til 3 ugers ophold, dog mange får et forlænget forløb. Mange borgere får et ophold hos os fordi hjemmesituation er uholdbar af forskellige årsager.
De fleste borgere er i et rehabiliterende forløb i neurologisk og/eller ortopædisk speciale, med div. medicinske sygdomme, samt i forskellige faser i livet. Dette betyder, at mange af vores borgere er komplekse.
Vi varetager opgaverne omkring borgerne i et tæt tværfagligt samarbejde.
Vi er 45 kollegaer fordelt på social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker, fysio- og ergoterapeuter, en pædagogisk assistent, social og sundhedshjælpere, hus- og serviceassistenter, en administrativ medarbejder og en arbejdsplanlægger. Vi er uddannelsessted for social- og sundhedsassistentelever, sygeplejestuderende og ergoterapeutstuderende. I dagvagten er vi i alt 9-12 kollegaer (2-3 sygeplejersker, 3 terapeuter og 4-6 SSA`er). Om aftenen er centret bemandet med en sygeplejerske, 3-4 SSA´er og 1 SSH, og om natten er centret bemandet med to SSA´er.

Hovedopgaver for dig vil være:
 

 • Forestå genoptræning, individuelt og på hold, efter Sundhedslovens §140 og Serviceloven §86.1, med afsæt i borgerens ønsker, behov, ressourcer og udfordringer i forbindelse med borgerens funktionsevne, hverdagsliv, risikofaktorer og sygdomssituation.
 • Udvikling af træningsområdet med fokus på rehabilitering og træning.
 • Selvstændig, eller sammen med tværfaglige kollegaer, undersøger og identificerer ressourcer og aktivitetsproblemer, samt udarbejdelse af borgerens mål og træningsprogrammer.
 • Selvstændig, i mono- og/eller tværfagligt team medvirker til opgaveplanlægning, opgaveløsning, opgavekoordinering og opgaveudførelse, der er med og omkring borgeren. Dette indebær bl.a. tværfaglige møder, forventningsmøder, midtvejsmøder og udskrivende møder.
 • Deltage i helhedsopgaven omkring den enkelte borger i de afklarende, palliativ, aflastende og rehabiliterende forløb i henhold til borgerens mål og behov.
 
 • Inddrage og samarbejde med borgeren mhp. at opnå personcentreret praksis/ borgerland.
 • Vurdering og anskaffelse af relevante hjælpemidler iht. Serviceloven. 
 • § 83 a og § 15 i Arbejdsmiljøloven, samt og kontakt til sagsbehandlere, samt returnering af hjælpemidlerne.
 • Dokumentation i Nexus i overensstemmelse med lokale og tværgående instrukser og retningslinjer.
 • For at skabe bedst mulig sammenhæng mellem borgerens ønsker, behov og hverdagsliv tilstræbes at der skabes gode relationer og samarbejde både til borgeren og dennes nærmeste netværk, samt samarbejdspartnere i primær og sekundær sektor omkring borgeren. Den gode relation og godt samarbejde vil ofte være afgørende for om et forløb øger borgerens funktionsevne både fysisk, psykisk og socialt.
 • Medansvarlig for faglig udvikling på Rehabiliteringscenter Toften.  

Dermed forventer vi også, at du:
 
 • Er autoriseret fysioterapeut
 • Går op i faglighed, kan godt undrer sig og hermed reflektere over situationer
 • Har viden om evaluering og effektmåling
 • Har erfaring med rehabilitering af neurologiske borgere
 • Er god til at motivere og skabe begejstring, samt har vilje og lyst til at indgå i helhedsopgaven omkring og med borgeren
 • Kan arbejde selvstændigt, målrettet og struktureret
 • Finder glæde ved at skabe tryghed for vores borgere og pårørende
 • Finder glæde i godt samarbejde og teamwork
 • Er mødestabil og kommer med en positiv indstilling
 • Har evne til at skabe resultater og tilrettelægge genoptræning af høj kvalitet

Vi kan tilbyde dig:
 
 • God introduktion og oplæring
 • Dygtige og engagerede kollegaer, der arbejder godt sammen om at løse alle de mangfoldige opgaver, der er i vores hverdag
 • Løn efter gældende overenskomst
 • En foranderlig hverdag, hvor godt humør og gensidig hjælpsomhed er et krav, vi stiller til hinanden
 • Mulighed for gensidig sparring og vidensdeling
 • En arbejdsplads der er i bevægelse, hvilket betyder at vi har fokus på og arbejde med faglighed, fællesskaber og arbejdsgange, med borgeren i centrum.

Praktiske Informationer:

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til leder på Rehabiliteringscenter Toften Jasmina Cokic, tlf. 21390518 eller mail: jaco@kerteminde.dk

Ved ansættelse hos Kerteminde Kommune indhentes der digital straffeattest.

Sidste ansøgningsfrist er søndag d. 23.6. 2024 kl. 23.59. Samtaler afholdes tirsdag den 25.6.2024.

Kerteminde Kommune ligger i det nordøstlige Fyn i en smuk og varieret natur. Kommunen har tæt på 25.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Kommunen har ca. 1.800 medarbejdere, der arbejder ud fra vores særlige kerneværdi, som er fællesskab, hvor vi både er tæt på hinanden og på borgerne.

Udover fællesskabet prioriterer og arbejder vi også med vores øvrige værdier i dagligdagen: Kvalitet, Nærvær, Udvikling og Trivsel. Herudover er dialog og samarbejde nøgleord, der kendetegner god ledelse i Kerteminde Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder, og vi er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.

Hvis du i dit nye job er IT bruger, kan der i forbindelse med din ansættelse være krav om, at du identificerer dig med dit MitID, du vil i så fald kontaktes herom.

Kerteminde Kommune betragter mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge ledige stillinger.Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=37b4a38e)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kerteminde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (8-35 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Kerteminde Kommune, Toften, 5330 Munkebo

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6065776

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet