Skal vi lege? PPR Kerteminde søger Ergoterapeut

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Skal vi lege?
Vores gode kollega skal på pension og derfor søger vi en ny ildsjæl at lege med.
Vi søger en ergoterapeut med erfaring fra børneområdet.

Om os
Børneterapeuterne i Kerteminde kommune arbejder med en bred børnegruppe indenfor det almene og specialiserede område i alderen 0-18 år. Vores målgruppe er børn med sansemotoriske- og adfærdsmæssige vanskeligheder samt fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. Vi ser barnet i dets kontekst og vores indsats er både på gruppe- og individniveau med samtidig fokus på vejledning til barnets nære voksne.
Vi er særligt optaget af legen som barnets vigtigste aktivitet og derfor skal du også have lyst til og gerne erfaring med, at arbejde med udviklende leg og børnefællesskaber.
Vi har et tæt samarbejde med vores kollegaer i PPR, Sundhedsplejen, familieafdelingen og de eksterne samarbejdspartnere i dagtilbud og på skoler. I samarbejde med kommunens dagtilbud arbejder vi på at have neuroaffektiv udviklingspsykologi, som et fælles teoretisk grundlag og fælles sprog. I den forbindelse anvender vi bl. a. MIM-P vurdering, NUSSA forløb og inspiration fra Theraplay og det er en fordel, hvis du har interesse for og gerne kendskab til disse tilgange.

Vores organisation
Kerteminde kommunes Familie, Børn & Uddannelsesafdeling rummer alle trivselsfremmende og forebyggende indsatser for børn og unge. Afdelingen ledes af én fælles overordnet leder og 4 faglige ledere for de ca. 60 medarbejdere.
Den ledige stilling er organiseret i Børn- og Ungerådgivningen (BUR), som er en tværfaglig enhed med ca. 30 medarbejdere. De tre store grupper i BUR udgøres af PPR, Sundhedsplejen og SSP. Vi har valgt, at organisere disse faggrupper under fælles ledelse for, at tilbyde især almenområdet let tilgængelighed til én bred pallette af specialiserede kompetencer.
Du vil bliver ansat i PPR og bliver en del af et team med yderligere to ergoterapeuter og en fysioterapeut. Din arbejdsplads er hele Kerteminde kommune, men kontor og afdeling er i Kultur og Administrationsbygningen i Munkebo

Hvad tilbyder vi?
Familie, Børn og Uddannelse er en arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på høj faglighed, borgerinddragelse og tværfaglighed. Den grundlæggende tilgang til arbejdet er helhedsorienteret, procesorienteret og systemisk.

 • Vi tilbyder en arbejdsplads med høj trivsel, mangfoldighed og tryghed.
 • Vi ser os selv som en rummelig arbejdsplads præget af humor, samarbejde og en positiv indstilling.
 • Vi tilbyder en omskiftelig hverdag med forskelligartede arbejdsopgaver, hvor to dage sjældent er ens.
 • Vi tilbyder en høj grad af fleksibilitet og selvtilrettelæggelse af egen arbejdstid.
 • Du kan forvente et spændende job med høj grad af medbestemmelse, medindflydelse, kollegial sparring og supervision.

Vi forestiller os at du:
 • Er uddannet ergoterapeut og er godt funderet på børneområdet.
 • Har et bredt fagligt perspektiv og tror på at relationen er bærende for barnets udvikling.  
 • Kan udføre observationer og vurderinger af børns sansemotoriske udvikling, adfærd og deltagelsesmuligheder og kan give vejledning herom.
 • Kan tilrettelægge forløb ved behov i samarbejde med barnets nære voksne.
 • Gerne har erfaring med at anvende relevante testredskaber som en del af opgaveløsningen, eksempelvis M-ABC, Bayley, SPM, Sensory Profile eller andre. 
 • Gerne har erfaring med oralmotorisk undersøgelse og behandling.
 • Kan arbejde selvstændigt med sparring fra teamet.
 • Er god til at danne relationer til de børn og voksne som du samarbejder med.
 • Kan lide at lege og jonglere med mange bolde.

Praktisk information:
Ansøgningsfrist: onsdag den 28. februar kl. 23.59
Ansættelsessamtaler vil foregå d. 6. marts. 2024.
Udvalgte kandidater til stillingen vil blive indkaldt d. 1 el. 4. marts.

Adressen er Lindøalleen 49, 5330 Munkebo – indgang ved bibliotekets glasparti.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte: Faglig leder af Børn & Ungerådgivningen Karen Pernille Skytte på mobil 20203794 eller kakr@kerteminde.dk  eller koordinator og ergoterapeut Trine Lundsgaard på mobil 21421035 eller tra@kerteminde.dk

Stillingen ønskes besat som fuldtidsstilling (37 timer/ugen). Vi går dog gerne i dialog med den rette kandidat ved evt. ønske om nedsat tid. Der må påregnes skiftende arbejdstid, men arbejdstiden forventes at ligge i tidsrummet 8-17.
Kørekort er en nødvendighed og vi anvender oftest egen bil i arbejdstiden.

Kerteminde Kommune ligger i det nordøstlige Fyn i en smuk og varieret natur. Kommunen har tæt på 25.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Kommunen har ca. 1.800 medarbejdere, der arbejder ud fra vores særlige kerneværdi, som er fællesskab, hvor vi både er tæt på hinanden og på borgerne.

Udover fællesskabet prioriterer og arbejder vi også med vores øvrige værdier i dagligdagen: Kvalitet, Nærvær, Udvikling og Trivsel. Herudover er dialog og samarbejde nøgleord, der kendetegner god ledelse i Kerteminde Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder, og vi er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.

Hvis du i dit nye job er IT bruger, kan der i forbindelse med din ansættelse være krav om, at du identificerer dig med dit MitID, du vil i så fald kontaktes herom.

Kerteminde Kommune betragter mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge ledige stillinger.Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=d30cb7f2)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kerteminde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Kerteminde Kommune, Lindøalleen, 5330 Munkebo

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5990181

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet