SSA & SSH til dagvagt i hjemmeplejen Kerteminde

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Social- og sundhedsassistent og social- og sundhedshjælper søges til dagvagt til hjemmeplejen Kerteminde

Vi søger nye kollegaer til hjemmeplejen i dagvagt, 30-37 timer, med weekendvagt hver 2. eller 3.weekend, efter ønske.

Tiltrædelse 1.12.2023 eller 1.1.2024

Vi har søgt og fået midler til projektet "Sammen om det gode liv". Det betyder at vi allerede er godt i gang med at udvikle hjemmeplejen til gavn for borgerne. Vi arbejder målrettet med at lave gennemsigtige og strukturerende vagtplaner, med det formål at få faste ruter, hvor vi kender de borgere vi kommer ved, og hvor vi kender vores vagtplaner i god tid.

Som medarbejder i hjemmeplejen Kerteminde kommune, vil du blive en del af et hold, med kolleger tæt på, men også skulle fungere i den større sammenhæng, på tværs af holdene. I dagvagten er der 8-10 ruter pr hold.
Vi arbejder med ønskeplaner, hvor man kan ønske at arbejde hver 2. eller 3. weekend og selv er med til at lave vagtplanen for de næste 12 uger.

Vi tror på at ansvaret skal tilbage til basispersonalet – vi tror på, at de gode løsninger findes her.

Ansættes du i hjemmeplejen Kertemine tager du og dine kollegaer på holdet ansvaret for jeres ruter og jeres arbejdstider ligesom at I sammen sikrer gode borgerforløb. Der vil være tæt sparring med sygeplejen, ligesom at der er faste tværfaglige holdmøder med visitator terapeut og sygeplejen. Helt overordnet vil vi "rykke tættere sammen i bussen". Vi tror på, at for at skabe gode borgerforløb, har vi brug for hinanden.

Vil du med på holdet? Søg jobbet fordi du elsker den mangfoldighed hjemmeplejen repræsenterer og fordi du vægter god kvalitet. Vi forventer at du forstår nødvendigheden af faglig dokumentation og at du kender dig selv, så du ved hvor du er dygtig og hvor du med fordel kan udvikle dig.

Det praktiske :

Løn efter gældende overenskomst
Ved ansættelse hos Kerteminde Kommune indhentes der straffeattest.

Samtaler afholdes løbende, og med ansættelse gerne hurtigst muligt , eller efter aftale .

Vil du vide mere eller har du lyst til at komme forbi til en kop kaffe kan du kontakte daglig leder Laila Frøslev, 21489198, eller TR Pia Stougaard, 30443675

Personalepolitik:
https://kerteminde.dk/Files/Files/Kommunen/Job/Personalepolitik%202017.pdf

Rygepolitik:
https://kerteminde.dk/Files/Files/Kommunen/Job/Rygepolitik%202017.pdf

Værdighedspolitik:
https://kerteminde.dk/Files/Files/Politik/Vedtagne%20politikker/V%C3%A6rdighedspolitik%202016.pdf

Kerteminde Kommune ligger i det nordøstlige Fyn i en smuk og varieret natur. Kommunen har tæt på 25.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Kommunen har ca. 1.800 medarbejdere, der arbejder ud fra vores særlige kerneværdi, som er fællesskab, hvor vi både er tæt på hinanden og på borgerne.

Udover fællesskabet prioriterer og arbejder vi også med vores øvrige værdier i dagligdagen: Kvalitet, Nærvær, Udvikling og Trivsel. Herudover er dialog og samarbejde nøgleord, der kendetegner god ledelse i Kerteminde Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder, og vi er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.

Hvis du i dit nye job er IT bruger, kan der i forbindelse med din ansættelse være krav om, at du identificerer dig med dit MitID, du vil i så fald kontaktes herom.

Kerteminde Kommune betragter mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge ledige stillinger.Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=d87d1774)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kerteminde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Kerteminde Kommune, Lindøalleen, 5330 Munkebo

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5950669

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet